Savolaksvägen 13

Savolaksvägen 13

Slutpris

11 680 000 kr


Enskedefältet— Enskede— Stockholm

Savolaksvägen 13


Slutpris
11 680 000 kr

Enskedefältet— Enskede— Stockholm

Ljuvlig topprenoverad och tillbyggd 30-talsvilla med solig, barnvänlig fruktträdgård!

Enskedefältets finaste villa! Välkommen till en ljuvlig 30-talsvilla som är minutiöst totalrenoverad och tillbyggd 2016 till allra högsta standard avseende såväl komfort som finish. Huset har en mängd vackra detaljer så som exempelvis spegelindelade dörrar, spröjsade fönster, Enskedelister kring både dörrar och fönster samt massiva trägolv. Härliga sociala ytor genom stort vardagsrum och ljus, rymlig matsal med plats för många och utgång till den härliga trädgården. Dessa rum skiljs åt genom vackra dragdörrar i tidstypiskt utförande och platsbyggda bokhyllor. Det smakfullt totalrenoverade köket från exklusiva Kvänum har gott om förvaringar, bra arbetsytor och all maskinell utrustning är en perfekt kombination av modernt och tidstypiska ideal med fönster i två väderstreck och matplats för 4-6 personer. En trappa upp finns tre bra sovrum med platsbyggda förvaringar varav ett lätt går att dela av för den som föredrar fyra sovrum på samma plan, trevligt allrum och nybyggt badrum i stilrent svart och vitt. Samtliga sovrum är målade i matt ekologisk färg från Auro. Vill man ha en separat tonårsdel är källarplan perfekt med sin separata entré, sovrum, badrum och kanske framtida gym/ytterligare sovrum eller arbetsrum. På den stora altanen som är solvänd mot trädgården kan man njuta i fulla drag med familj och vänner varma sommarkvällar. I trädgården ryms gungor, sandlåda och studsmatta men inget kan väl vara bättre än att plocka bär direkt från buskarna. Här är ett underbart hus för barnen att växa upp i!

I samband med totalrenoveringen och utbyggnationen av huset år 2016 byttes hela elsystemet inkl. elcentral, alla vattenledningar samt alla fönster och ytterdörrar. Vidare installerades nytt ventilationssystem, vattenburen golvvärme på alla våningsplan samt ny bergvärme. Samtliga stora investeringar och arbeten är således gjorda, det är bara att flytta in!

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
114/83 kvm
Driftkostnad
27 900 kr/år
Tomtarea
492 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2018-11-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.