Savolaksvägen 13 / Enskedefältet / Enskede / Stockholm

Ljuvlig topprenoverad och tillbyggd 30-talsvilla med solig, barnvänlig fruktträdgård!

Slutpris
11 680 000 kr
Boarea/biarea
114/83 kvm
Driftkostnad
27 900 kr/år
Totalareal
492 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2018-11-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Savolaksvägen såldes av oss 2018-11-13. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Savolaksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enskedefältet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Enskedefältets finaste villa! Välkommen till en ljuvlig 30-talsvilla som är minutiöst totalrenoverad och tillbyggd 2016 till allra högsta standard avseende såväl komfort som finish. Huset har en mängd vackra detaljer så som exempelvis spegelindelade dörrar, spröjsade fönster, Enskedelister kring både dörrar och fönster samt massiva trägolv. Härliga sociala ytor genom stort vardagsrum och ljus, rymlig matsal med plats för många och utgång till den härliga trädgården. Dessa rum skiljs åt genom vackra dragdörrar i tidstypiskt utförande och platsbyggda bokhyllor. Det smakfullt totalrenoverade köket från exklusiva Kvänum har gott om förvaringar, bra arbetsytor och all maskinell utrustning är en perfekt kombination av modernt och tidstypiska ideal med fönster i två väderstreck och matplats för 4-6 personer. En trappa upp finns tre bra sovrum med platsbyggda förvaringar varav ett lätt går att dela av för den som föredrar fyra sovrum på samma plan, trevligt allrum och nybyggt badrum i stilrent svart och vitt. Samtliga sovrum är målade i matt ekologisk färg från Auro. Vill man ha en separat tonårsdel är källarplan perfekt med sin separata entré, sovrum, badrum och kanske framtida gym/ytterligare sovrum eller arbetsrum. På den stora altanen som är solvänd mot trädgården kan man njuta i fulla drag med familj och vänner varma sommarkvällar. I trädgården ryms gungor, sandlåda och studsmatta men inget kan väl vara bättre än att plocka bär direkt från buskarna. Här är ett underbart hus för barnen att växa upp i!

I samband med totalrenoveringen och utbyggnationen av huset år 2016 byttes hela elsystemet inkl. elcentral, alla vattenledningar samt alla fönster och ytterdörrar. Vidare installerades nytt ventilationssystem, vattenburen golvvärme på alla våningsplan samt ny bergvärme. Samtliga stora investeringar och arbeten är således gjorda, det är bara att flytta in!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration