Skönviksvägen 293 / Enskede / Stockholm

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
3 295 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2015-02-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skönviksvägen såldes av oss 2015-02-03. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Skönviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skönviksvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyrenoverat badrum, januari 2015. Utomordentligt bra boende med utmärkt geografiskt läge med T-banan några minuter nära och en oerhört stabil bostadsrättsförening. Föreningen har gjort stambyte, nya tak, fasader, elledningar, fönsterbyten och mycket mer. Dessutom tillgång till gym, bastu, övernattningslägenhet m.m. Balkong med utrymme för matplats och avkoppling i västersolen med grönska som närmaste granne.

Utsökt läge! T-bana och buss några minuter nära. Ses på visningarna! Välkommen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.