Skönviksvägen 272 / Stureby / Enskede / Stockholm

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
25 kvm
Avgift
1 603 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-12-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skönviksvägen såldes av oss 2014-12-18. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Skönviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna objektbeskrivning är upprättad endast för att tillgodose kreditgivarens krav på objektbeskrivning. Objektbeskrivningen ingår inte i det uppdragsavtal som säljaren beställt av mäklaren. Besök på plats har utförts av kollega Erik Åkerberg på Mäklarhusets kontor i Enskede. Som underlag har använts "bostadsrättsinformation" från föreningen, beställd av säljaren samt allmän information om föreningen från pågående försäljningar i samma förening vilket innebär att ifrågavarande mäklare inte kontrollerat uppgifterna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.