Skönviksvägen 280 / Stureby / Enskede / STOCKHOLM

T-bana och grönska nära

Slutpris
2 575 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
2 959 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-11-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skönviksvägen såldes av oss 2017-11-23. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Skönviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Snygg kvadratsmart 2:a i ett fantastiskt bostadsområde. Stureby T-banestation är bara några minuter nära och Södermalm bara 10 minuter bort! Kök för matkonstnären med goda beredningsytor, förvaring, belysning samt matplats för flera. Lättmöblerat vardagsrum med plats för stor soffa, matsalsgrupp, mediabänk eller kanske ett extra litet rum med spröjsade glasväggar. Stilig dubbeldörr, vackert trägolv och fint ljusinsläpp genom det stora fönstret och balkongdörren. Välskött förening med god grannsämja. Lugnt läge nära T-bana och innerstan, grönområden och service nära bostaden. Kliv av vid T-bana Stureby - du är hemma nu - #a min nya bostad :)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration