Skönviksvägen 317

Skönviksvägen 317

Slutpris

3 325 000 kr


Stureby— Enskede— Stockholm

Skönviksvägen 317


Slutpris
3 325 000 kr

Stureby— Enskede— Stockholm

Ljuvlig inflyttningsklar 50-talslägenhet i Stureby!

Nu är det dags att ta sitt pick och pack och flytta in på Skönviksvägen i 50-talsidyllen Stureby! Här finns en perfekt planerad 3,5:a med tre sovrum, stort vardagsrum med härliga fönsterpartier, balkong, snyggt kök och helt nyrenoverat badrum.

Att lägenheten ligger på en liten återvändsgränd gör att läget är väldigt lugnt och utanför porten finns en liten lekplats och innergård som består av gräsytor och tallar. Bara ett par hundra meters gångväg till T-bana Stureby som tar dig till T-centralen på drygt en kvart. Föreningen, Brf Stureby, är en av de större i söderort och kan stoltsera med flertalet gemensamhetsytor, bland annat både ett välutrustat gym och bastu som kan bokas av medlemmarna. I närområdet finns flera lekplatser, bollplaner och härliga strövområden. Gångväg finns precis bakom huset som tar 10 minuter åt ena hållet till Svedmyra där vårdcentral, apotek och bl a superaffären ICA Bea finns, och åt andra hållet Bandhagen som har ett centrum med ett 30-tal affärer och diverse service. I Stureby finns också populära Sturebyskolan, bara ett kort gångavstånd från lägenheten. Välkommen till charmiga Stureby och denna trevliga bostad!


Boarea
69 kvm
Avgift
4 231 kr/mån
Rum
3,5 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-12

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Skönviksvägen såldes av oss 2019-01-12. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Skönviksvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.