Skutskärsvägen 41a

Skutskärsvägen 41a

Slutpris

8 340 000 kr


Stureby— Enskede— Stockholm

Skutskärsvägen 41a


Slutpris
8 340 000 kr

Stureby— Enskede— Stockholm

Modernt parhus mitt i vackra villakvarter - nära butik och t-bana

Nytt och modernt - med påkostade materialval och en genomtänkt planlösning anpassat för moderna behov!

När man kommer in i huset slås man av ljusflödet genom de generösa fönsterpartierna som tillsammans med ett högt läge ger utsikt över omgivande villakvarter, träd och himmel. Entréplanets öppna planlösning är en dröm vid såväl vardag som fest, här är det enkelt att umgås. Tittar man noggrannare ser man den fina parkettet, fönsterpartiet i hörnet med en sittyta där man kan sitta och låsa en bok, njuta av en kopp eller bara titta i över kvarteret. I köket noterar man det extra ljusinsläppet mellan arbetsbänk och överskåp och den smarta bardelen, perfekt att baka på eller umgås kring. Den vackra carraramarmorn går igen på flera ställen, även i det fina duschrummet med tvättpelare.

En trappa upp möts man återigen av ett härligt ljus som faller in via takfönstret som är centralt placerat på övre plan. Utöver tre rymliga sovrum finns ett härligt badrum med generöst badkar och en klädkammare. Även här på övre plan har man den fina parketten och marmorn följer med även här.

Utöver detta har man två rum om totalt ca 25 kvm i källaren, varav ett idag är inrett som gym och ett är ett stort härligt förråd.

Till bostaden hör en stort del av fastighetens trädgård - här har man plats för två uteplatser, två parkeringsplatser och lekyta för barnen, tex studsmatta. Den upplåtna marken bedöms vara ca 150 kvm.

Bra kommunikationer med både Svedmyra och Stureby inom ca 5 minuter promenad och ett par minuter till så är man vid ICA Bea vid Svedmyraplan.
Inom Enskede finns sedan flera bra restauranger och caféer, idrottsanläggningar och butiker.


Boarea/biarea
109/25 kvm
Avgift
3 396 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-03-04

Mäklarhuset Enskede

Denna parhus på Skutskärsvägen såldes av oss 2021-03-04. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Skutskärsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.