Tallkrogsvägen 12

Tallkrogsvägen 12

Slutpris

4 560 000 kr


Gamla Enskede— Enskede— Stockholm

Tallkrogsvägen 12


Slutpris
4 560 000 kr

Gamla Enskede— Enskede— Stockholm

Vacker 3:a i Gamla Enskede med ett oinrett vindsplan!

I en vacker byggnad från 20-talet finns denna underbara 3:a med ett tillhörande oinrett vindsplan! Lägenheten är i bra skick och disponeras enligt följande; stort kök med matplats, badrum, rejält vardagsrum samt två sovrum med högt i tak och utsikt mot den trevliga innergården. I det ena sovrummet finns ett mindre loft. Från vardagsrummet finns en trappa upp till först en trevlig liten arbetshörna med fönster och vidare upp mot ett vindsplan som har full ståhöjd. Grannlägenheten har fått bygglov och inrett hela planet samt satt in takfönster - något som man bör kunna göra här också om man önskar. Det finns möjlighet att disponera om kök och matplats om man skulle vilja skapa ytterligare ett mindre sovrum.

Föreningen äger marken och den vackra trädgården bjuder på bl a några utegrupper i både sol och skugga samt gräsytor för lite lek och umgänge. Här bor man granne med Gamla Enskedes vackra villakvarter och gångavståndet till Triangelparken med bl a restauranger och bageri i toppklass är bara 10 minuter. Tunnelbanan ligger på ett par minuters gångväg och från T-Skogskyrkogården tar du dig till city på en kvart!

Välkommen in i en 20-talsdröm med många vackra detaljer, potential att bli större och möjligheten att bo "villalivet" i bostadsrättsform!


Boarea/biarea
84/12 kvm
Avgift
4 845 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-19

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Tallkrogsvägen såldes av oss 2019-06-19. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Tallkrogsvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.