Timsforsvägen 8

Timsforsvägen 8


Stureby— Enskede— Stockholm

Timsforsvägen 8



Stureby— Enskede— Stockholm

Södervänd tomt med skogen i tomtgräns

Klassisk 40-talsvilla välplanerat och charmig, samtidigt uppdaterat modernt och smakfullt - kan det bli bättre? Ja, i detta fall har man även en 1100 kvm tomt i rakt söderläge, en 33 kvm generös solig altan och med Majroskogen i tomtgräns på en lugn återvändsgata. Detta gör att det inte bara är ett fantastiskt hus - det är unikt!

Husets öppna sällskapsytor och de stora fönsterpartierna mot trädgården ger en ljus och härlig känsla - här kan man umgås hela familjen eller med släkt och vänner och njuta av naturen. Det generösa köket är perfekt för plockmat och dryckesglas vid mingelpartyn eller när man vill ha stort julbak med barnen. Den öppna planlösningen med köket, matplatsen och de stora sällskapsytorna på ca 60 kvm ger en fin rymd och känner inga begränsningar. Några extra detaljer är den centralt placerade öppna spisen mellan matplatsen och vardagsrumsdelen för mörka kvällar och utgången till altanen på sommaren.

Huset erbjuder dessutom 4-5 sovrum, beroende på om man vill ha ett extra sällskapsrum eller sovrum. Detta rum är 20 kvm stort med glasade skjutdörrar mot trädgården, förutom som ett lyxig sovrum kan det vara det perfekta tv- eller lekrummet.

De fyra mer renodlade sovrummen håller bra storlek mellan 8,5 och 15 kvm så här finns plats för både egna rum till barnen och kanske även ett hemmakontor.
På övre plan har man ett nyrenoverat duschrum med WC och i entréplan har man ett stort badrum med badkar, dusch, bastu och wc - en egen liten spa-avdelning.

Den 1100 kvm stora tomten i söderläge har förutom parkeringsmöjligheter även fruktträd och fina odlingsmöjligheter. I den övre delen av tomten finns även en fin matplats omgiven av syrenbuskar och stor rododendron.

Majroskogen som är i direkt anslutning till tomten är ett vackert strövområde om ca 58 hektar som ligger mellan Stureby och Gubbängen, Tallkrogen och Svedmyra. Här finns förutom promenadstråk, lekplats och utegym, även gott om svamp och bär - allt man behöver för lek och rekreation på hemmaplan.

Inom gångavstånd har man tunnelbana (8 minuter) och bussar (4 minuter) som bla leder till Älvsjö pendeltågsstation samt att man har nära till stora billedet som Nynäsvägen, Huddingevägen och ut på E4:an. Tunnelbanan från station Stureby till Stockhoms Central tar ca 15 minuter. Här tar man sig snabbt och enkelt till naturen eller city!


Boarea/biarea
172/13 kvm
Driftkostnad
28 732 kr/år
Tomtarea
1 097 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-02-16

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Timsforsvägen såldes av oss 2021-02-16. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Timsforsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.