Trädgränd 8 / Stureby / Enskede / STOCKHOLM

Slutpris
10 125 000 kr
Boarea/biarea
159/62 kvm
Driftkostnad
33 750 kr/år
Tomtarea
1 076 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-02-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Trädgränd såldes av oss 2018-02-09. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Trädgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I underbart högt läge gränsande mot Hemskogen, 10 minuters gångväg till T-bana ligger villan från 1928. Barnfamiljerna får allt man kan önska av den stora, plana tomten: plats för (minst!) 4 studsmattor, badmintonspel och grillmästarens egen hörna. Kojbyggen, kurragömma och mer spring kan busiga barn ägna sig åt i skogspartiet mellan Stureby och Enskedefältet utanför. Solfångarläget är optimalt med en uteplats på baksidan och altan plus en balkong för eftermiddags- och kvällssol.
En inglasad veranda leder vidare till de sociala ytorna där vardagsrummet ståtar med öppen spis. Skjutdörrar ger en naturlig avdelning mot den rymliga matsalen med härligt burspråk som ger plats för både fest och mysiga middagar. Dörr ut till trappa leder till den stenlagda uteplatsen på baksidan. Rymligt kök med fönster i två väderstreck. På övre plan finns 3 sovrum, badrum och utgång till en balkong i fritt läge. Källaren har bl. a tvättstuga, bastu, dusch, WC och öppnar med sin yta upp för olika möjligheter, t ex en uthyrnings/tonårsdel.

Välkommen till en ståtlig visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration