Viborgska vägen 9 / Enskede / Stockholm

Stor & charmig 30-talsvilla med underbar trägård!

Slutpris
10 800 000 kr
Boarea/biarea
148/41 kvm
Driftkostnad
47 946 kr/år
Totalareal
520 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2019-06-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Viborgska Vägen såldes av oss 2019-06-19. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Viborgska Vägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Viborgska Vägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds möjligheten att köpa en av dom större villorna på Enskedefältet! Fin 30-talsvilla med prunkande och solig trädgård med flera fruktträd. Trädgården njuter man av året runt tack vare stora altandörrar ut mot trädgården. Huset är mycket bra planerat med fyra bra sovrum på övre plan vilket gör det utmärkt för den större familjen! På entréplan finns två vardagsrum, badrum och ett smakfullt renoverat kök. Vid entrén finns en härlig skyddad altan att njuta av vår, sommar och höst.

I källaren, med egen ingång, finns ytterligare två sovrum och kök samt tvättstuga och badrum. Uthyrningsbar lägenhet i källaren (egen ingång) kan hyras ut för cirka 7-8000 kr/mån.
Huset är renoverat genom åren och i gott skick. Ny bergvärmepump (och nya fönster) förra året ger låga värmekostnader. Garageinfart med plats för två bilar.

Huset är beläget vid populära och barnvänliga Enskedefältet där atmosfären andas Bullerbykänsla! Livet med barn är enkelt här med flera bra skolor, mataffärer, naturen, idrott och träning samt stan (tunnelbana) på gångavstånd. Från huset nås mycket fina löprundor antingen i skogen intill där det även finns utegym i vårflodsparken. Löpavstånd till Årstaviken med möjlighet att springa via Liljeholmskajen till Södermalm.
I området finns öven flera bra mataffärer.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.