Viborgska vägen 9

Viborgska vägen 9

Slutpris

10 800 000 kr


Enskede— Stockholm

Viborgska vägen 9


Slutpris
10 800 000 kr

Enskede— Stockholm

Stor & charmig 30-talsvilla med underbar trägård!

Nu erbjuds möjligheten att köpa en av dom större villorna på Enskedefältet! Fin 30-talsvilla med prunkande och solig trädgård med flera fruktträd. Trädgården njuter man av året runt tack vare stora altandörrar ut mot trädgården. Huset är mycket bra planerat med fyra bra sovrum på övre plan vilket gör det utmärkt för den större familjen! På entréplan finns två vardagsrum, badrum och ett smakfullt renoverat kök. Vid entrén finns en härlig skyddad altan att njuta av vår, sommar och höst.

I källaren, med egen ingång, finns ytterligare två sovrum och kök samt tvättstuga och badrum. Uthyrningsbar lägenhet i källaren (egen ingång) kan hyras ut för cirka 7-8000 kr/mån.
Huset är renoverat genom åren och i gott skick. Ny bergvärmepump (och nya fönster) förra året ger låga värmekostnader. Garageinfart med plats för två bilar.

Huset är beläget vid populära och barnvänliga Enskedefältet där atmosfären andas Bullerbykänsla! Livet med barn är enkelt här med flera bra skolor, mataffärer, naturen, idrott och träning samt stan (tunnelbana) på gångavstånd. Från huset nås mycket fina löprundor antingen i skogen intill där det även finns utegym i vårflodsparken. Löpavstånd till Årstaviken med möjlighet att springa via Liljeholmskajen till Södermalm.
I området finns öven flera bra mataffärer.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
148/41 kvm
Driftkostnad
47 946 kr/år
Tomtarea
520 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2019-06-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.