Yrkesvägen 17 / Enskede / Stockholm

Sekelskiftescharm, Möjlig 2:a

Slutpris
2 920 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
2 484 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Yrkesvägen såldes av oss 2018-08-02. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Yrkesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enskede är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sekelskiftesetta med mycket charm så som fina trägolv, spröjsade fönster, speglar i dörrarna och mycket mer. Lägenheten har ett stort kök med plats för 6-10 sittande och gott om förvaring. För den som önskar går det att bygga om lägenheten så att man har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett rymligt sovrum med gott om förvaring.

Fantastisk föreningen som bildades anno 1925 då huset byggdes. Här har man en mycket stor trädgård som saknar motstycke med flera uteplatser runtomkring. Här finns många olika fruktträd som äppel-, körsbärs- och päronträd. För den som önskar finns en stor grusad plan där man kan ha fest som omgärdas av trevlig belysning i träden. På vintern blir grusplanen en isbana där man kan åka skridskor.

Föreningen har även en hel del gemensamhetsutrymmen så som 4 tvättstugor, gemensamhetslokal där man kan ha fest, bastu med dusch samt cykel- och barnvagnsrum.

Lågt belånad förening med låga avgifter!

Bredvid lägenheten säljs en annan lägenhet på 29 kvm. För den som önskar går det att köpa båda lägenheterna samtidigt. Lägenheterna visas samtidigt.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration