Åstorpsringen 15 / Hammarbyhöjden / Enskede / Årsta / Skarpnäck / Johanneshov / Enskededalen / STOCKHOLM

Ljus 4:a högst upp i huset! Genomgående lägenhet i mycket gott skick och stor balkong i söder!

Slutpris
4 495 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
4 322 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2018-05-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åstorpsringen såldes av oss 2018-05-14. Se alla våra försäljningar i Enskededalen samt även på Åstorpsringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden / Enskede / Årsta / Skarpnäck / Johanneshov är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fantastisk 4:a med optimal planlösning och oslagbart läge högst upp i huset. Möjlig 5:a! Stora fönsterpartier utan insyn ger oss ett generöst ljusinsläpp. Lägenhet erbjuder också en storslagen balkong i eftertraktat söderläge med fri utsikt. Här har vi alla rätt med ett genomgående gott skick, stilrent och lättarbetat kök, rogivande sovrum, stort och socialt vardagsrum samt gott om förvaring. Förutom en fantastisk bostad så tillhör ni här en ekonomiskt stark förening.

Som boende på Åstorpsringen 15 blir ni medlemmar i Brf Måseskär 5. Föreningen har gjort ett fantastiskt arbete för att utveckla föreningen och optimera boendesituationen för dess medlemmar. Föreningen sänkte avgiften i Januari 2017 med 5%, en ytterligare sänkning om 10% i Januari 2018. Föreningen har byggt 30 st förråd, 4 st lediga. (2017-12-06). Föreningen har en stark ekonomi och jobbar aktivt med att göra smarta långsiktiga beslut som gynnar föreningens medlemmar. Föreningen har en egen hemsida där ni hittar mer information www.maseskar5.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration