Åstorpsringen 15 / Hammarbyhöjden / Enskededalen / Stockholm

Underbar gaveltrea i mycket gott skick och stor balkong i söder!

Slutpris
3 810 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
3 775 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2018-07-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åstorpsringen såldes av oss 2018-07-06. Se alla våra försäljningar i Enskededalen samt även på Åstorpsringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här hittar ni en fantastisk gavel 3:a (möjlig fyra) med alla förutsättningar för att trivas i!
Den smarta planlösningen ger gott om plats till två rofyllda sovrum och ett tilltaget vardagsrum som passar lika bra till fest som vid mysiga hemmakvällar. Köket är lättarbetat med stora arbetsytor, alla vitvaror som kan önskas och gott om förvaring, vid ett stort fönster finns matplatsen där ni sitter större sällskap utan att trängas. Från köket tar ni er ut till lägenhetens extra rum, en stor och möblerbar balkong i söderläge. Badrummet är smakfullt renoverat 2016 med allt från golvvärme till tvättmaskin och torktumlare. Självklart finns här hiss för bästa komfort!
Lägenheten kan med lätthet byggas om till 4 rok med en avskiljningsvägg i master bedroom.

Som boende på Åstorpsringen 15 blir ni medlemmar i Brf Måseskär 5. Föreningen har gjort ett fantastiskt arbete för att utveckla föreningen och optimera boendesituationen för dess medlemmar. Föreningen sänkte avgiften i januari 2017 med 5%, en ytterligare sänkning om 10% gjordes i januari 2018. Föreningen har under 2017 byggt 30 st förråd. Föreningen har en stark ekonomi och jobbar aktivt med att göra smarta långsiktiga beslut som gynnar föreningens medlemmar.

Föreningen har en egen hemsida där ni hittar mer information www.maseskar5.se

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.