Bersågränd 2 bv / Enskededalen / Stockholm

Slutpris
2 575 000 kr
Referensnummer
141 251
Boarea
87 kvm
Avgift
3 644 kr/mån
Driftkostnad
730 kr/mån
Såld
2014-02-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bersågränd 2 bv såldes av oss 2014-02-13. Se alla våra försäljningar i Enskededalen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enskededalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig 3:a med generösa ytor och inredd genomgående med parkettgolv. Köket renoverades 2003 och har gott om plats för många middagsgäster. Påkostat renoverat badrum med både badkar och tvättmöjligheter. Från vardagsrummet nås den möblerbara inglasade balkongen. Två ordentliga sovrum samt en stor klädkammare. Här kan du njuta av lägenhetens egna uteplats som vetter mot en lugn innergård. Uteplatsen är omgärdad av staket och egen grind. Föreningen erbjuder gemensamhets anläggningar såsom snickarverkstad, festlokal och stor tvättstuga. Närhet till tunnelbanan och affärer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.