Bersågränd 58

Bersågränd 58


Enskededalen— Stockholm

Bersågränd 58



Enskededalen— Stockholm

Unikt boende med låg avgift i stabil förening

Lägenhet med egen entré och som via vackra trappor fördelar sig över tre plan , varav avslutningen är ett vackert vardagsrum med stort glasparti mot terrassen om ca 12 kvm!

Genomgående vit interiör och mörka detaljer gör detta till ett unik boende för området. Att man gör detta i en bostad av denna typ är inte heller en slump. Den vackra betongtrappan, vardagsrummet med de stora fönsterpartierna mot terrassen och köket med fantastisk matsal gjorde att nuvarande ägare blev helt förälskad. Nu kan detta drömboende bli ditt!

Vi tror att du även kommer att uppskatta tre bra sovrum och att man har både badrum och separat wc - perfekt vid morgonens köbildning! Är man dessutom en person som gillar fester och socialt umgänge är den stora matplatsen i anslutning till det öppna köket en dröm, en dröm som man sedan tar med sig till vardagsrummet där man lätt kan se sig sitta omgiven av vänner och familj.

Det barnen kommer att uppskatta mest är den barnvänliga gården med lekplats och gräsmatta. Här finns även en grillplats.

Förening med en belåning på endast 1 797 kr per kvm, föreningen har dessutom sex st hyresrätter vilket kommer att generera intäkter i framtiden.

Utöver ett läge som snabbt tar dig till Stockholms centrala delar har du grönskande omgivningar för promenader och rekreation, restauranger som Gamla Enskede Matbod, Matateljén och Delselius bageri inom 5 minuters promenad.
Vid Sandsborgs t-bana finns apotek, mataffär, gym, blomsteraffär, grillkiosk och Pressbyrån. Sedan finns det Sandsborgsbadet och biblioteket på torget.

Närmaste förskola ligger på samma gård som lägenheten, förskolan Ekgården, och skolor som Hammarby södra, Enskede Skola, Enskede byskola m.fl ligger inom gångavstånd.


Boarea
104 kvm
Avgift
4 300 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-17

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Bersågränd såldes av oss 2019-05-17. Se alla våra försäljningar i Enskededalen samt även på Bersågränd.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.