Dalgårdsvägen 25 / Enskededalen / STOCKHOLM

Årets Stockholmsbyggnad 2011

Slutpris
7 100 000 kr
Boarea
131 kvm
Avgift
4 490 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-01-22
Bostaden är såld!

Denna radhus på Dalgårdsvägen såldes av oss 2018-01-22. Se alla våra försäljningar i Enskededalen samt även på Dalgårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enskededalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det är inte svårt att förstå varför denna byggnad, uppförd av Åke Sundvalls byggnads AB i samarbete med Arkitektmagasinet, utsågs till Årets Stockholmsbyggnad med motiveringen:

Barnmorskan visar hur ett mindre bostadskvarter kan tillföra gaturummet kvaliteter från helhet till detalj. Projektet klarar att samtidigt av att balansera arkitektonisk kvalitet i det allmänna och privata med medvetenhet och attityd. Ett gott exempel inför den framtida utbyggnaden av bostäder i och kring Stockholm.

När man kommer in i huset kan man inte låta bli att imponeras av alla fina och genomtänkta detaljer, glaspartier och kvalitén på utförandet. Entréplanet erbjuder en sällskapsyta av sällan skådat slag med kök och vardagsrum i ett. Här väljer man själv vad man vill prioritera men du får utan problem plats med ett matbord för 8-12 personer, stor hörnsoffa och mysig läshörna. Två uteplatser där du kan välja mellan sol och skugga under dag och kväll.

Via en vacker ektrappa kommer man till övre plan. En lanternin på taket ger ett härligt ljus som fyller trapphuset och allrummet på övre plan. Här finns upp till 4 sovrum, ett badrum med wc samt tvättmaskin och torktumlare samt en klädkammare.

Överlag är det påkostade materialval i välhållet skick - du kan bara flytta in utan att behöva göra något!

Den nya fina byggnaden ligger i anslutning till några av Enskedes finaste villakvarter - Enskededalen med kärringstan och Magnebergsparken med en uppskattad lekplats. Till detta har man även nära till Nytorpsgärdet med stora gräsytor och utomhusbassäng. Men även om man upplever fina naturvärden här är man snabbt inne i city med bil, cykel eller tunnelbana!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration