Fyrvaktarkroken 68 / Enskededalen / Enskede / Stockholm

Modernt. Uteplats mot gård. Barnvänligt. T-bana nära.

Slutpris
4 075 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
4 588 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2018-06-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fyrvaktarkroken såldes av oss 2018-06-19. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Fyrvaktarkroken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enskededalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bostad i perfekt kombination mellan design, funktion och smart planlösning. Genomgående ekparkett, funktionalistiskt kök med utmärkt beredningsytor och förvaring. Två stora, ljusa sovrum med goda förvaringsmöjligheter (en walk-in-klädkammare och ytterligare en klädkammare intill det andra sovrummet) och ett ljust vardagsrum med uteplats med eftermiddagssol och i förlängningen föreningens gård - perfekt för ben fulla med spring. Badrummet bjuder läcker kontrast mellan ljust kakel och mörkare klinker med komfortvärme i golvet. Badkar på tassar och givetvis tvättmaskin/torktumlare och en praktisk arbetsbänk (kanske skötbänk). Köket har ytterst bra förvaring och fina arbetsytor i ek med spotlights som bänkbelysninh. Hela lägenheten andas modernitet, riktigt fin kvalitet och standard. Bilfri gård med grill- och sittplats, rabatter, planteringar och träd, givetvis lekplats så gården nyttjas gladeligen av medlemmarna.

Blåsut bjuder perfekt närservice och hög livskvalitet. Tunnelbanan bokstavligen runt hörnet med endast fem minuter till Södermalm. Flertalet restauranger i närheten, Globens köpcenter med butiker, restauranger, matbutiker och närservice en kort promenad från Fyrvaktarkroken. Åt andra hållet ligger Nytorps grönskande gärde med utomhuspool, promenadstråk samt Nackareservatet med löpslingor, härlig skog, Söderbysjön och golfbana. Här bor ni i en perfekt kombination av närservice, närhet till skog, natur och Stockholms innerstad. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration