Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Enskededalen / Skattmästarvägen 9

Den bästa familjebostaden!

Vi är stolta att presentera detta 1920-talshus i fridfulla Enskededalens omtyckta trädgårdsstad. Säljaren har fullkomligt älskat den solsäkra tomten och uteplatsen där många minnen och härliga upplevelser har skapats. En kort promenad till T-banan antingen till Kärrtorps T-bana eller Skogskyrkogårdens T-bana, oavsett alltid nära bostaden. Möjligen ta buss 816 som stannar på Gamla Tyresövägen några minuter nära och du är vid Gullmarsplan på ca 10 minuter. Ett boende nära stad och natur.

Villan, som har både moderna inslag och historiska detaljer, erbjuder sammanhängande sociala ytor, upp till fem sovrum och en källare med relaxavdelning. Husets friköpta trädgårdstäppa är insynsskyddad, privat och rustad för både badkvällar, boule och barnens lek.

Fastighetens belägenhet i Enskededalen skänker dig närhet till vår huvudstads möjlighetsutbud, närservice och shopping samt korta avstånd till både skolor och förskolor. Du har även nära till internationellt erkända Skogskyrkogården och populära friluftsstråk i Nackareservatet.

Ett eget hem är och förblir den bästa familjebostaden, detta mångsidiga småhus är inget undantag. Varmt välkommen på visningen av ett rymligt, representativt och glädjebringande boende!

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Enskededalen
Skattmästarvägen 9
Slutpris: 9 410 000 kr
Boarea/biarea: 135/39 kvm
Driftkostnad: 39 298 kr/år
Tomtarea: 569 kvm
Rum: 7 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-02-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Stockholm / Enskededalen / Skattmästarvägen