Björkviksvägen 48 / Väntholmen / Färentuna / Ekerö

Slutpris
4 900 000 kr
Tomtarea
5 100 kvm
Totalareal
1,1 ha
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Ekerö Väntholmen 4:53
Såld
2018-09-26
Bostaden är såld!

Denna tomt på björkviksvägen såldes av oss 2018-09-26. Se alla våra försäljningar i Färentuna samt även på björkviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väntholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor sjötomt med bästa söder-läget. Klart bygglov för villa och garage. Tillfället du väntat på, rätt tomt att förverkliga drömboendet på. En riktigt sjöstomt om totalt hela ca 10 950 m² där du dessutom "äger" vattnet. Ogenerat söderläge, (landareal 5 100 m² och vattenareal 5 850 m²). Bygglov för enplansvilla med boa 159 kvm och fristående garage om 55 kvm. Härliga gräsytor, växthus, flera olika sorters äppelträd, rabarberland som producerar otroliga mängder, massor med hallon i tre olika sorter, svarta och röda vinbär, krusbärsbuskar och körsbärsträd. (Infarten till denna är idag på nr 46)
Sommarnöje eller permanentboende endast 3,2 mil från Brommaplan. Busshållplats endast 200 meter från tomten. Sjövägen är det nära till både Järfälla, Hässelby och Bromma. Mer info i bifogade pdf:r.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration