Källvretsslingan 17a

Källvretsslingan 17a

Slutpris

2 250 000 kr


Sköndal— Farsta— Stockholm

Källvretsslingan 17a


Slutpris
2 250 000 kr

Sköndal— Farsta— Stockholm

Sjöglimt! Grym planlösning i nyproducerad mini-2:a - Bli första att flytta in!

Accepterat pris. Visas i januari.

Chans att flytta in på härlig adress i nya området ovanför Drevviken och Hökarängsbadet. Här har vi nu en 2:a om 36,5 kvm med perfekt planlösning: kök/vardagsrum i ett, sovrum, badrum med plats för allt och en balkong där man kan sitta och njuta - eller ställa sig upp för att se om det är några vågor på Drevviken eller inte. Tänk att ha badrocksavstånd till ett så härligt bad som Hökarängsbadet som sommartid har något både för den glass- och burgarsugna.

Lägenheten färdigställdes 2022 och tillträde var sommaren 2022. Ingen har bott i lägenheten så således är man först att sätta sin prägel på väggar och möblemang. Inflyttningen är helt flexibel för köparens skull. Föreningen Drevviksterrassen har riktigt häftiga hus med stora takterrasser för de största takvåningarna, rymliga balkonger i sydvästläge, garage under huset och ett bra läge i området, delvis skyddat från trafiken mot staden. Utanför passerar bussarna och till Sköndals lilla centrum eller det största Söderortscentrumet Farsta är det inte långt.

Flytta till Farsta och Sköndal och detta nyproducerade stadsdel alldeles i kanten av sjön! Här kommer du trivas, såväl du köper ett extra boende, första bostadsrätten eller hur situtationen nu är. Välkommen på visning och upplev äkta "sjöglimt"!


Boarea
36.5 kvm
Avgift
2 113 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-01-13

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Källvretsslingan såldes av oss 2023-01-13. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Källvretsslingan.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.