Fagersjövägen 106 / Hökarängen / Farsta / STOCKHOLM

Gavel mot skogsdunge, bästa planlösning, studsmattestor gräsyta, T-bana, centrum, skola nära!

Slutpris
5 500 000 kr
Boarea
118.2 kvm
Avgift
5 699 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-04-08
Bostaden är såld!

Denna radhus på Fagersjövägen såldes av oss 2020-04-08. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Fagersjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hökarängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gavelradhus mot skogsdunge, trädäckad uteplats intill studsmattestora gräsmattan i solsäkert sydvästläge med promenadavstånd till T-banan efter man har tagit en java och bakverk på Konditorn & Bagarn i centrum efter lämning, på väg till jobbet. Livet 2.0!

Fotbollsplan, Högdalstoppen, sjön Magelungen, grönområden, skogar som såklart är plats för lek och sport och barn med ben fulla av spring. Här bor man gärna länge eftersom man trivs så bra så se till att det blir dig och din familj som flyttar in här nu. Interiört är bostaden ett klassiskt radhus med en beprövad och en alltid uppskattad planlösning med kök, vardagsrum, duschrum/tvättstuga, i entréplan, 1-2 sovrum och på övervåning sovrum, badrum och klädkammare. Köket har bra arbetsytor, gott om förvaring och bra maskinell utrustning. Duschrummet har både tvättmaskin och torktumlare samt wc och duschplats. Vardagsrummet har stora fönsterpartier och mot gavel, utgång till uteplatsen, gräsmatta som givetvis är studsmattestor men också har plats för mycket mycket mer. Bilen parkerar man på sin p-plats nära bostaden! Vid entrén till huset finns ett förråd för cyklar m.m.

Nära till tunnelbana och bussar, här tar man sig snabbt till stora delar av Stockholm, och på fritiden finns gott om naturområden och badplatser i närheten. Magelungens flera badplatser är en given söndagsutflykt för bad, promenad, löpning eller Ågesta Naturreservat med dess magiska skog, mark och sjöar.

Välkommen till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.