Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Farsta - Farsta c / Färnebogatan 62

ÄNTLIGEN en stor lägenhet med gott om plats för hela familjen.

Fem rum och kök i souterrängplan med ljuvlig balkong med parkutsikt och fint solläge. Hall med bra förvaring i platsbyggda originalgarderober samt klädkammare. Härifrån nås tre av bostadens fyra sovrum, det fjärde sovrummet är beläget innanför köket och utrustat med både klädkammare och separat wc. Köket kännetecknas av funktion, fin förvaring, bra arbetsytor samt en ljus matplats invid fönstret. Vardagsrum med fönster i två väderstreck, ett vackert burspråk samt utgång till balkong. Helkaklat badrum med dusch samt separat wc renoverades i samband med föreningens stambyte -14.

På Färnebogatan 62 trivs förmodligen du/ni som söker en rymlig bostad med direktaccess till grönområde och lekplats. En kort, bilfri promenad genom parken tar dig till Farsta Centrum. Här finns ett av södra Stockholms bästa shoppingcenter, en blomstrande torghandel samt tunnelbanan vilken tar dig till Stockholm C på ca 20 min. I närområdet finns skolor, förskolor, idrottsanläggningar, simhall, badplats och sist men inte minst härliga natur och strövområden.

Varmt välkommen på visning av Färnebogatan 62

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Farsta / Farsta c
Färnebogatan 62
Slutpris: 3 410 000 kr
Boarea: 109 kvm
Avgift: 5 765 kr/mån
Driftkostnad: 908 kr/mån
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Farsta / Färnebogatan