Färnebogatan 62 / Farsta c / Farsta / STOCKHOLM

Slutpris
3 410 000 kr
Boarea
109 kvm
Avgift
5 765 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-08-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Färnebogatan såldes av oss 2017-08-24. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Färnebogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Farsta c är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ÄNTLIGEN en stor lägenhet med gott om plats för hela familjen.

Fem rum och kök i souterrängplan med ljuvlig balkong med parkutsikt och fint solläge. Hall med bra förvaring i platsbyggda originalgarderober samt klädkammare. Härifrån nås tre av bostadens fyra sovrum, det fjärde sovrummet är beläget innanför köket och utrustat med både klädkammare och separat wc. Köket kännetecknas av funktion, fin förvaring, bra arbetsytor samt en ljus matplats invid fönstret. Vardagsrum med fönster i två väderstreck, ett vackert burspråk samt utgång till balkong. Helkaklat badrum med dusch samt separat wc renoverades i samband med föreningens stambyte -14.

På Färnebogatan 62 trivs förmodligen du/ni som söker en rymlig bostad med direktaccess till grönområde och lekplats. En kort, bilfri promenad genom parken tar dig till Farsta Centrum. Här finns ett av södra Stockholms bästa shoppingcenter, en blomstrande torghandel samt tunnelbanan vilken tar dig till Stockholm C på ca 20 min. I närområdet finns skolor, förskolor, idrottsanläggningar, simhall, badplats och sist men inte minst härliga natur och strövområden.

Varmt välkommen på visning av Färnebogatan 62

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration