Farstavägen 179 / Farsta / Stockholm

Slutpris
1 850 000 kr
Referensnummer
105 001
Boarea
60 kvm
Avgift
4 285 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-02-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Farstavägen 179 såldes av oss 2014-02-26. Se alla våra försäljningar i Farsta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Farsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Snygg trivsam lägenhet med lugnt avsides läge invid Farsta Centrum. Här kan man njuta av lugnet på balkongen eller gå ut på den fina innergården mellan husen utan att bli störd. Går man sedan runt hörnet är man direkt vid centrummet med alla möjliga butiker, träningslokal, restauranger och mycket mer.

Lägenheten är mycket väldisponerad med stora rum, rymligt kök med plats för stort matbord och rymligt badrum. Allt känns fräsch och modernt. Från vardagsrummet har man en möblerbar och inglasad balkong.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.