Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Farsta / Filipstadsbacken 66

Utmärkt 1:a boende med närhet till såväl allmänna kommunikationer, shopping och vatten!

Hjärtligt välkommen till denna trivsamma 1:a om ca 36 kvm belägen i rofyllt område på lugn gata. Ett perfekt första boende med rikligt ljusinsläpp via generösa fönsterpartier mot baksida med milsvid utsikt. En hall med såväl avlastning- som förvaringsmöjligheter genom integrerad garderob med överskåp i tidstypiskt utförande. Allrum med vackra ytskikt och ett rikligt ljusinsläpp via generösa fönsterpartier. Allrummet disponeras genom både soffa med soffbord, arbetsplats samt sovplats (140cm säng) utan problem. Kök med ljus skåpsinredning samt matplats invid fönsterparti. Rymligt helkaklat badrum med duschhörna och tvättmaskin.

Här bor Ni i stabil Brf där både internet och kabel-tv ingår i månadsavgiften. Perfekt belägen i direkt närhet till allmänna kommunikationer, Farsta Centrum samt Drevvikens rekreationsstråk.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Farsta
Filipstadsbacken 66
Slutpris: 2 210 000 kr
Boarea: 36 kvm
Avgift: 2 234 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 3 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-03-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Farsta / Filipstadsbacken
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!