Sök Meny
Visningar
 • Tisdag 30 maj 17:15-17:35

  Öppen visning

 • Söndag 28 maj 14:30-15:15

  Öppen visning

Boka visning
Farsta / Hökarängen
Helgdagsvägen 19
Utgångspris: Kalkyl 3 095 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 79,5 kvm
Avgift: 5 001 kr/mån
Driftkostnad: 915 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 2 av 4 (Hiss finns)

Farsta - Hökarängen / Helgdagsvägen 19

Välplanerad trea med härlig balkong

Centralt belägen trea i fastighet från år 2001 med hiss. Lägenheten har gott om förvaring och har rymliga rum som bjuder in till socialt umgänge. En välplanerad lägenhet med en rymlig balkong mot innergården som är särskilt härlig under sommarhalvåret då det bland annat blommar körsbärsträd.

Lägenheten ligger nära både närservice och natur där du har Hökarängen med ett bra centrum samt tunnelbana och bussar. Tar du tunnelbanan en station bort hittar du även Farsta Centrum med ca 150 butiker där du hittar allt från mataffärer till bank och gym. Inom cykelavstånd hittar du även härliga sjön Magelungen.

Sponsrade länkar

Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sponsrade länkar
Säljarens bild
Säljarens bild
Säljarens bild
Säljarens bild
Säljarens bild
Säljarens bild
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Hall
  Hall med parkettgolv och väggar i beige ton. Gott om plats för förvaring i garderober.
 • Badrum
  Rymligt badrum med blått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt med ljusblå bård. I badrummet finns två fönster, badkar, tvättmaskin och torktumlare.
 • Kök
  Kök med parkettgolv och gula väggar. Vitvaror i form av spis, köksfläkt, micro, fullstor kyl och frys finns. Här finns gott om plats för förvaring i köksskåpen med vita luckor. Rostfri köksbänk och stänkskydd i vitt kakel.
 • Vardagsrum
  Vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Här ryms en rejäl soffgrupp och även möbler för förvaring. Från vardagsrummet når du balkongen som har härligt solläge.
 • Sovrum 1
  Sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Plats för förvaring i dubbelgarderob.
 • Sovrum 2
  Sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Kan även användas som arbetsrum/kontor.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  79,5 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  3 rum, varav 2 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2001
 • Värme och ventilationsanl.
  Föreningens fastighet värms upp med fjärrvärme.
 • Allmän information
  Den äkta bostadsrättsföreningen Annandagen (716420-1332) registrerades hos Bolagsverket 1987. Den ekonomiska planen registrerades 2000 och nuvarande stadgar är från 2015. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Annandagen 1 i Stockholm som byggdes 2001.

  Föreningens fastighet har 44 st lägenheter med en sammanlagd boendearea om 2.998 kvm. Samtliga lägenheter upplåts med bostadsrätt. Till fastigheten hör även flertalet parkeringsplatser och gemensamhetsutrymmen. Den totala arean i föreningen är 3.838 kvm.

  Lägenhetsfördelningen är som följer:
  19 st - 2 rum och kök
  18 st - 3 rum och kök
  7 st - 4 rum och kök

  Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, säkerhetsdörr och brandvarnare. Balkonger mot söder och väster.

  Föreningen äger inte marken utan den upplåts av Stockholms stad mot en tomträttsavgäld.

  Fastigheten byggdes under 2000. Inflyttning och bildande av bostadsrättsföreningen Annandagen skedde våren 2001. Föreningen är som de flesta andra ett privatbostadsföretag, vilket tidigare kallades för äkta bostadsrättsförening.
 • Övriga utrymmen
  Tvättstuga finns i föreningen.
Energideklaration
 • Energiprestanda
  143 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Datum: 2008-12-09
TV/Internet
 • Brf Annandagen är ett s k Comhem-hus, vilket ger alla lägenheterna tillgång till bredband, telefoni och TV. Kabel-TV ingår i avgifterna, inte internet och telefoni.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering
  P-plats: Har separat kö.
 • Parkering kommentarer
  Annandagen disponerar 30 stycken parkeringsplatser som ligger i anslutning till fastigheten och löper utefter Örbyleden. Alla kostnader för parkeringsytorna samt underhåll och drift tas ut av användarna genom parkeringsavgifter.
  Besöksparkering
  Besöksparkeringsplatserna utefter huset får endast användas för korttidsparkering.
  För dessa platser gäller följande:
  Med parkeringsskiva (p-skiva) kan du stå avgiftsfritt i högst fem timmar. P-skiva är ett rikstäckande system och vilken p-skiva som helst får användas.
  Med vit parkeringsbiljett kan du stå avgiftsfritt i högst ett dygn, d.v.s.24 timmar i följd (skriv klockslaget när du parkerat överst på biljetten).
  Glöm inte perforera år, månad och dag då du använder biljetten.
  Med grön eller rosa parkeringsbiljett (tillfälligt parkeringstillstånd) kan du stå avgiftsfritt upp till sju dygn i följd. Fyll i samtliga uppgifter på biljetten och var noga med att ange giltighetstid.
Ekonomi
 • Avgift
  5 001 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår internet och kabel-TV
 • Försäkring
  107 kr/mån
 • Hushållsström
  772 kr/mån
 • Bostadsrättstillägg
  36 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  915 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  2
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 120 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  448 kr
 • Andel i förening
  0,0248762
 • Andelstal insats
  2,48757
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2017-03-30.
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I avgiften ingår ett obligatoriskt tillägg gällande bredband 165 kr samt kabel-tv 88,65 kr.
Föreningen
 • Benämning
  BRF Annandagen (716420-1332)
Området
 • I Hökarängen Centrum och Gubbängens centrum som ligger på andra sidan Örbyleden finns livsmedelsaffär, apotek, några restauranger/caféer, småbutiker och ett bibliotek. Från Majroskogen i väster till Gubbängsfältet i öster sträcker sig ett grönt obebyggt område utmed Örbyleden. I området finns bland annat Gubbängens idrottsplats med skridskobana vintertid och en speedwaybana. På Gubbängsfältet går varje vår Eken Cup, en stor utomhusturnering i handboll för ungdomar, av stapeln. Vid Gubbängsskolan finns en näridrottsplats med konstgräs och friidrottsytor. I närområdet finns även Majroskogen, ett litet skogsparti med gott om stigar. För den kulturintresserade finns Moment:teater i Gubbängen och Konsthall C i Hökarängen. Närhet även till prisbelönta Farsta centrum med cirka 150 butiker. Här finns gröna områden och vackra promenadvägar utmed sjöarna Magelungen och Drevviken. Strax söder om Farsta, i Huddinge, finns Ågesta friluftsområde med motionsspår och golfbana.

  Med allmänna kommunikationer kommer man till Hökarängen med tunnelbanans linje 18. Restiden från Stockholms innerstad är cirka 17 minuter. Busslinje 172 passerar Gubbängens centrum på sin väg mellan Skarpnäck och Högdalen/Rågsved/Norsborg.

  För de flesta av oss är Farsta känt för sitt stora och mycket uppskattade köpcentrum vilket invigdes redan 1960 och som efter renovering återinvigdes 2000. Farsta ligger, med T-bana bara ca 20 minuter från city och och har även via bussar bra kommunikationer i alla övriga riktningar. Närmast centrum ligger flerbostadshus och lite längre från centrum ligger radhus och några villor. Närheten till naturen är påtaglig med många grönområden samt närheten till sjön Magelungen, omgiven av fina, populära promenadstråk, motionsslingor, och på vintern en plogad skridskobana på sjön samt skidspår. På sommaren erbjuder Magelungen både strand- och klippbad. Farsta gård med sitt café erbjuder trivsam avkoppling i vacker miljö efter söndagspromenaden. I området finns en stor idrottsanläggning och idrottshall med bl.a bassängbad. På andra sidan Ågestabron ligger Ågesta golfklubb med 18-hålsbana samt Ågesta ridskola.
 • Kommunikationer
  Ett par minuters promenad längs gångbana till tunnelbanans gröna linje. Farsta centrum ligger två minuter bort och det är ca tio minuter till Gullmarsplan.
  Ett par minuters gångavstånd till bussar som även går i väst- och östlig riktning. Man exempelvis åka till Älvsjö-IKEA-Skärholmen, eller med en annan buss till Huddinge och Huddinge Sjukhus. Åker man tunnelbana till Gullmarsplan kan man därifrån ta bussen till Tyresö eller Haninge C, eller ta spårvagnen (tvärbanan) till Liljeholmen eller Hammarby sjöstad.
  Åk två stationer med tunnelbanan till Farsta Strand och man kan byta till pendeltåget mot Nynäshamn eller Bålsta. Man kan åka till Älvsjö och byta pendeltåg till Gnesta eller Märsta. Från Märsta går det lokalbussar till Arlanda.
  För den bilburne finns Örbyleden i väst/östlig riktning och Nynäsvägen i nord/sydlig riktning är nära.
  För cyklisten finns Farsta centrum med en stor shoppinggalleria endast 5-10 minuter bort och man behöver endast cykla på gång- och cykelbanor.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten