Helgdagsvägen 19 / Hökarängen / Farsta / STOCKHOLM

Välplanerad trea med härlig balkong

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
79,5 kvm
Avgift
5 001 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-06-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Helgdagsvägen såldes av oss 2017-06-02. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Helgdagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hökarängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Centralt belägen trea i fastighet från år 2001 med hiss. Lägenheten har gott om förvaring och har rymliga rum som bjuder in till socialt umgänge. En välplanerad lägenhet med en rymlig balkong mot innergården som är särskilt härlig under sommarhalvåret då det bland annat blommar körsbärsträd.

Lägenheten ligger nära både närservice och natur där du har Hökarängen med ett bra centrum samt tunnelbana och bussar. Tar du tunnelbanan en station bort hittar du även Farsta Centrum med ca 150 butiker där du hittar allt från mataffärer till bank och gym. Inom cykelavstånd hittar du även härliga sjön Magelungen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration