Molkomsbacken 31, 1tr / Farsta / Stockholm

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
3 807 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2018-06-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Molkomsbacken såldes av oss 2018-06-25. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Molkomsbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Farsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en av Farstas snyggaste 3:or! Om du googlar totalrenoverat är det väldigt hög sannolikhet att denna pärla dyker upp högt i träfflistan och tom gestaltar begreppet totalrenoverad på Wikipedia. Här har det inte sparats på krutet när bostaden har renoverats från golv till tak. En social bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en skön bardiskkänsla runt köksbänken. Bostaden har två generösa sovrum som rymmer dubbelsängar och garderobsförvaring. Badrummet är stambytt -06 med både badkar och handdukstork. På bekvämt avstånd finner man Farsta Centrum som är söderorts största centrum med svårslaget utbud. I området finns badsjöar, simhall, härliga grönområden och golfbana i Ågesta. Kommunikationerna är utmärkta med t-bana som tar ca 20 min till T-centralen och flera tvärförbindelser med olika bussar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration