Sirapsvägen 9 / Hökarängen / Farsta / STOCKHOLM

55+ boende i solsäkert söderläge

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
35 kvm
Avgift
2 165 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2017-08-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sirapsvägen såldes av oss 2017-08-16. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Sirapsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hökarängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

55+ boende med kvalitet! Föreningen har krav på att den boende är minst 55 år, är ni två köpare räcker det med att den ena är 55 år.

Förening med mycket god ekonomi. Givetvis finns hiss, bekvämligheter som diskmaskin, TM/TT finns i bostaden. Eftersom huset nyligen byggdes så är kvaliteten på hela bostaden och huset fortfarande riktigt hög. Planlösningen anses av många som den bästa tack vare att kök, vardagsrum och balkong med pampiga dubbeldörrar hänger samman eftersom vi spenderar den mesta av vår vakna tid här. Utsikten från samtliga fönster är mot föreningens härliga gård. Resliga tallar stoltserar här och skapar en lantlig känsla och tillsammans med trädgården skapar ett påtagligt lugn.

Centrum ligger på andra sidan grannhuset och erbjuder ett brett utbud av närservice. Bland annat finns matbutik, bageri, restauranger, järnhandel och andra butiker som sätter en hög nivå på trivselfaktorn i Hökarängen. T-banan är givetvis en kommunikation som är ytterst uppskattad eftersom det är lätt att komma till bland annat Farsta med dess förstklassiga centrum och serviceutbud eller Stockholm city med ja, du vet utbudet i city :)

Varmt välkommen till visning av din nästa bostad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration