Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Farsta - Hökarängen / Sirapsvägen 9

55+ boende i solsäkert söderläge

55+ boende med kvalitet! Föreningen har krav på att den boende är minst 55 år, är ni två köpare räcker det med att den ena är 55 år.

Förening med mycket god ekonomi. Givetvis finns hiss, bekvämligheter som diskmaskin, TM/TT finns i bostaden. Eftersom huset nyligen byggdes så är kvaliteten på hela bostaden och huset fortfarande riktigt hög. Planlösningen anses av många som den bästa tack vare att kök, vardagsrum och balkong med pampiga dubbeldörrar hänger samman eftersom vi spenderar den mesta av vår vakna tid här. Utsikten från samtliga fönster är mot föreningens härliga gård. Resliga tallar stoltserar här och skapar en lantlig känsla och tillsammans med trädgården skapar ett påtagligt lugn.

Centrum ligger på andra sidan grannhuset och erbjuder ett brett utbud av närservice. Bland annat finns matbutik, bageri, restauranger, järnhandel och andra butiker som sätter en hög nivå på trivselfaktorn i Hökarängen. T-banan är givetvis en kommunikation som är ytterst uppskattad eftersom det är lätt att komma till bland annat Farsta med dess förstklassiga centrum och serviceutbud eller Stockholm city med ja, du vet utbudet i city :)

Varmt välkommen till visning av din nästa bostad!

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Farsta / Hökarängen
Sirapsvägen 9
Slutpris: 2 400 000 kr
Boarea: 35 kvm
Avgift: 2 165 kr/mån
Driftkostnad: 498 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Såld: 2017-08-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Farsta / Sirapsvägen