Värmlandsvägen 9c / Farsta / Stockholm

Stor inglasad balkong, öppen planlösning, hiss, nära T-bana och centrum

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
91 kvm
Avgift
5 416 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-10-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Värmlandsvägen såldes av oss 2019-10-07. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Värmlandsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Farsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Byggnaden stod färdig 2011, så här är allt i nyskick! Stora härliga fönsterpartier, inglasad balkong i söderläge och öppna planlösningen mellan vardagsrum, matplats och kök gör att bostaden blir luftig och ljus! Den bästa planlösningen eftersom vi spenderar all vaken tid här. Lugnt läge med gångstigar för promenader och utmärkt för barn som har ben fulla med spring eller gillar att spela fotboll. På under tio minuters promenad når du Farsta centrum, där du har ett fenomenalt utbud av närservice. Härifrån rullar även tunnelbanans gröna linje som tar dig till slussen på under 20 minuter. Utbudet för rekreation är toppklass med skogar, sjöar, golfbana, badhall, utomhusbad och mycket, mycket mer. Här kan man skapa sig ett fantastiskt aktivt liv med kvalitet!

Välkommen till visning

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.