Höjdstigen 3

Höjdstigen 3

Slutpris

1 955 000 kr


Fårgångsö— Furusund— Norrtälje

Höjdstigen 3


Slutpris
1 955 000 kr

Fårgångsö— Furusund— Norrtälje

Fårgångsö - Mitt i skärgården

Med skärgården runt hörnet ligger detta trevliga fritidshus för åretruntbruk. Huset ligger på en högt belägen och insynsskyddad tomt med närhet till bad och båtplats. Stor altan i sydväst som delvis är under tak. Huset har öppen planlösning med två stora sovrum samt nytt kök och badrum från 2011.

Trevlig naturtomt med en del gräsmattor som lämpar sig väl för spel och lek samt stenpartier kombinerat med en del träd. På fastigheten finns även ett gästhus med mindre altandäck.

Båtplats ingår på ön ca 200 m. Båtplats på fastlandet i Österviken (Bergshamra) ca 10-15 min båtfärd alternativt på Högmarsö för mindre båt bägge platserna har parkering.

På Fårgångsö finns ingen biltrafik, men istället har man närhet till flera badplatser. Barnen kan springa obehindrat både till fotbollsplanen, pingisladan, småbåtshamnen, till passbåten och bastuflotten. Fårgångsö ligger mitt i en arkipelag med små öar, många obebodda dit man kan ta en dagsutflykt och hitta sitt eget badställe.

På grannön Högmarsö finns både affär och bensinmack alternativt tar man sig till Furusund som även har värdshus. Till Fårgångsö tar man sig med Waxholmbåt från Furusund eller Solö (tabell 25 A-B).


Boarea/biarea
77/6 kvm
Driftkostnad
17 100 kr/år
Tomtarea
2 204 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-05-23

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Höjdstigen såldes av oss 2018-05-23. Se alla våra försäljningar i Furusund samt även på Höjdstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.