Furusundsvägen 321 / Svartnö / Furusund / Norrtälje

Slumrande sommardröm på attraktiva Svartnö!

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea/biarea
64/45 kvm
Tomtarea
3 452 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-10-19
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Furusundsvägen såldes av oss 2017-10-19. Se alla våra försäljningar i Furusund samt även på Furusundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartnö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Återskapa en sommardröm med stor potential på attraktiva Svartnö. Här bor du med närhet till den finsate skärgården och skärgårdskorgar. Högt belägen och solig södervänd tomt. På entréplan finns två sovrum, kök med matplats, sällskapsrum med braskamin och vackra trägolv, duschrum samt uterum. På tomten finns två stycken förråd, ett charmigt gammalt växthus och en jordkällare. Runt husknuten hittar du kobbar och skär eller varför inte gå till Kallviks badstrand. Här bor du bekvämt med busslinje i närheten och bara 20 km från Norrtälje stadskärna och bara en timme från Stockholm. Varmt välkommen på visning!

Huset säljs på uppdrag av Hjärt- och lugnfonden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration