Svartnö Kallvik 32

Svartnö Kallvik 32

Slutpris

5 850 000 kr


Svartnö— Furusund— Norrtälje

Svartnö Kallvik 32


Slutpris
5 850 000 kr

Svartnö— Furusund— Norrtälje

Svartnö/ Kallvik - fritidshus med närhet till havet

Välkommen till attraktiva Kallvik som ligger strax innanför Furusund vid Svartnö. Högt belägen fritidsfastighet för åretruntbruk. Huset har öppen planlösning med vardagsrum och kök med generösa fönsterpartiet mot ett stort altandäck vilket ger mycket ljus och volym till huset. I övrigt finns fyra stora sovrum, duschrum med vattentoalett samt bastu. Altandäcket sträcker runt två sidor av huset och här har man sol hela dagen. Tomten ligger högt och med insynsskyddad läge. större delen av tomten är natur tomt. På fastigheten finns även ett isolerat gästhus 25 kvm med allrum/sovrum, trinettkök, vattentoalett samt snickarbod. På tomten finns även ett lusthus.

Till badplats med sandstrand och båtplats är det ca 200 m. Båtplatsen har skyddad läge med segelbåtsdjup. Fastigheten är också delägare i en nybyggd bastu. Ca 150 m från huset finns även en tennisbana som ingår i samfälligheten.

Kallvik ligger på Svartnö ca 2 mil från Norrtälje med havet och innerskärgårdens alla öar runt hörnet. Bekvämt med SL-buss (SL 632/634) flera gånger dagligen, 20 minuter från Norrtälje stadskärna och en dryg timme från Stockholm.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
90 kvm
Driftkostnad
20 900 kr/år
Tomtarea
2 201 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-03-27

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Svartnö Kallvik såldes av oss 2022-03-27. Se alla våra försäljningar i Furusund samt även på Svartnö Kallvik.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.