Långa Vägen 23

Långa Vägen 23

Slutpris

690 000 kr


Gålö - Kärrmaräng— Gålö— Haninge

Långa Vägen 23


Slutpris
690 000 kr

Gålö - Kärrmaräng— Gålö— Haninge

Underbart fritidshus i populära Kärrmaräng!

Varmt välkomna till detta charmiga fritidshus med arrende i populära Kärrmaräng! Här finner man en sommaridyll endast en halvtimme från Stockholm C där man njuta av vacker natur, direkt närhet till skärgården samt möjlighet till egen båtplats. Härlig gemenskap råder i området och trevliga sammankomster anordnas under hela sommaren.

Huset är disponerat på ett plan och det finns möjlighet till att inreda vinden. På entrévåningen finner man ett praktiskt kök med kyl/frys och spis, vardagsrum med braskamin och hög mysfaktor samt ett sovrum. Här finns dessutom en veranda och praktisk toalett med separett.

Trädgården är full av potential och grönska och idag finns vackra planteringar. Möjlighet att njuta av solen finns från tidig förmiddag till sen kväll.

Huset säljs med bohag och möjlighet finns att få ett snabbt tillträde till huset så att man kan passa på att njuta av sitt nya fritidshus under hela sommaren!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
32 kvm
Arrende
19 100 kr/år
Driftkostnad
10 200 kr/år
Tomtarea
437 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-05-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.