Kråkvägen 4

Kråkvägen 4

Slutpris

1 475 000 kr


Västanvik— Gräddö— Norrtälje

Kråkvägen 4


Slutpris
1 475 000 kr

Västanvik— Gräddö— Norrtälje

En egen oas en knapp timme från Stockholm

I populära Västanvik på Rådmansö, en knapp timme från Stockholm, återfinns detta välskötta fritidshus på en höjd, omgivet av vackra ekar. Husets 41 kvm är fördelade på vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Härlig öppen spis med insats för kulna kvällar och fint ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Kök från 2017 med många skåp och bra arbetsytor, två fina sovrum samt välkomnande hall med plats för skor och ytterkläder. Separat ingång till duschrum med duschkabin och separett. Farstukvist med kvällssol och fin altan i anslutning till huset. Krypvind ger extra förvaringsmöjlighet. Stort gästhus om 30 kvm fördelat på ett stort rum med plats för både soffa och säng, fungerande bastu med duschrum i anslutning (används ej idag) samt snickarbod/förråd. På den lättskötta tomten med både gräsytor och naturtomt, finns planteringar, fruktträd och odlingar. Här finns även lekstuga och redskapsbod.

Fastigheten ingår i område för utbyggnad av kommunalt VA och fastigheten beräknas vara ansluten till hösten -23. Anslutningsavgift om ca 300 000 kr tillkommer.

På badrocksavstånd finns fin badplats och brygga i Infjärden. Välskött samfällighetsförening där medlemmarna har tillgång till pool (25 m), barnpool, tennisbana och klubbhus att låna för större fester. Föreningen är aktiv med midsommarfirande, träningspass, simskola för barn, loppisar med mera. Möjlighet till båtplats finns vid samfällighetens två hamnanläggningar. En i Lötaviken som är en del av Infjärden och en i Vretaviken. Västanvik ligger naturskönt vid vattnet och att landa här efter en stressig jobbvecka är en lisa för själen.

Till Norrtälje tar det ca 20 min och centrala Stockholm nås på en timme. Om inte bad står på agendan finns mycket att göra på Rådmansö. I Gräddö, ca 10 minuter bort med bil finns mataffär, gästhamn, kajakuthyrning och café. I Södersvik ligger Rådmansö Bageributik som är väl värt ett besök och från både Gräddö och Räfsnäs tar vaxholmsbåtar er vidare ut i skärgården. Varför inte inta lunchen på Lidö Värdshus eller Fejans Skärgårdskrog. Från Kapellskär går båtar till Åland.


Boarea
41 kvm
Driftkostnad
16 610 kr/år
Tomtarea
1 251 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-10-27

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Kråkvägen såldes av oss 2023-10-27. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Kråkvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.