Blackvägen 4

Blackvägen 4

Slutpris

1 800 000 kr


Rådmansö - Infjärden— Gräddö— Norrtälje

Blackvägen 4


Slutpris
1 800 000 kr

Rådmansö - Infjärden— Gräddö— Norrtälje

Vinterbonat hus med söderläge, inglasat uterum, wc, gäststuga. Nära bad & buss!

En timme med bil från Stockholm och SL-buss hela vägen. Nära både sjö och hav! På härligt öppen södervänd park linkande trädgårdstomt om 2 803 kvm i omtyckta Infjärden - Rådmansö med gångavstånd till flera badstränder ligger det vinterbonade fritidshuset om 68 kvm. Huvudhuset fördelas på 3 rok med nytt fint kök fullt maskinellt utrustat, matplats 4-5 personer, vedspis, ljust vardagsrum med braskamin och utgång till inglasat uterum, två sovrum, renoverat duschrum med wc och tvättmaskin.

På tomten finns en gäststuga med vedeldad bastu och dusch. Ett rymligt gästrum med egen altan där morgonsolen strålar. Vidare på tomten finns snickarbod, förråd och vedbod.

Öppen och tillgänglig tomt med vackra perenner som rododendron, formklippta buskar och träd. Stora plana gräsytor där du enkelt kan ställa upp utemöblerna, odla och leka.

Nära bad, promenadvägar och vacker natur! På Rådmansö omges du av vackra gårdar, hästar, får och skärgård.

Bara 700 meter från huset ligger Infjärden med sötvatten och sandstrand och ännu fler badplatser och havsvikar. En kort promenad nerför mysig grusväg (1,3 km) finns barnvänlig och väl omhändertagna badstrand Hummelsviken med havsbad, klippor och bryggor. Cykelavstånd till populära Gräddö (3,5 km) med sin vackra skärgårdsmarina och året runt-öppen mataffär (ICA-Supermarket), gästhamn med båtmack, glasscafé, kajakuthyrning och gemytliga Kvarnudden med hemtrevlig restaurang och allsång. Härifrån går klassisk ångbåt till Arholma och Norrtälje. I Södersvik (4 km) finns omtyckta Rådmansö bageri, Skaparladan och Blomboden. På Rådmansö finns många nöjen som Samstorps gård med viltsafari och gårdsbutik. Passbåtar går från närliggande Räfsnäs ut till skärgårdsöarna Fejan med sjökrog och Lidö med sitt anrika värdshus. Längst ut på Rådmansö ligger Ridderholms naturreservat med camping och badplats med utsikt över Ålands hav.

Observera att SL-Buss går hela vägen, SL-buss 631 trafikerar närområdet. Busshållplats bara 600 meter från huset.

Fastigheten är förbesiktigad och har dolda fel försäkring. Besiktningsprotokoll samt offert finns under, Dokument & Länkar längst ner i annonsen.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
68/20 kvm
Driftkostnad
27 057 kr/år
Tomtarea
2 803 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-05-29

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på blackvägen såldes av oss 2020-05-29. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på blackvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.