Fagerviksstigen 66

Fagerviksstigen 66

Slutpris

1 725 000 kr


Gräddö - Fagervik— Gräddö— Norrtälje

Fagerviksstigen 66


Slutpris
1 725 000 kr

Gräddö - Fagervik— Gräddö— Norrtälje

Havsnära boende med kommunalt V/A i attraktiva Räfsnäs/Fagervik!

Välkommen till Fagerviksstigen 66, ett charmigt fritidshus med barnen i Bullerbyn känsla i attraktiva Räfsnäs - Fagervik! Här bor du ett stenkast från havet med perfekt badrocksavstånd till den privata badstranden och släta klippor. Huvudhuset rymmer sällskapsrum med braskamin, fullt maskinellt utrustat kök och ett sovrum. Vidare på tomten finns en gäststuga med två bra sovrum och ett stort sällskapsrum med trinett kök. Perfekt för långresta gäster som vill ligga över. Mellan husen ligger den ordentliga tvättstugan med kaklat duschrum, wc, tvättmaskin och ombytesrum. Här kan du ta ett dopp på den privata stranden och njuta av en lång varm bastu uppe vid huset. Den tillgängliga och lättskötta trädgården med flera uteplatser blir den naturliga samlingsplatsen för grillkvällar och lek.

Härifrån utgår du från en fantastisk skärgård, med båt kommer du direkt ut i Lidöfjärden och Roslagens unika skärgård. Vid Räfnäs brygga finns glass kiosk och passbåtar som tar dig ut till populära öar med skärgårdskrogar som Fejan, Tjockö och Lidö. I Gräddö vid ångbåtsbryggan finns Ica-butik, sommarcafé, båtmack och marina. Utöver det upptäcker du en Roslagens finaste skärgård med många fina badöar och stränder.


Boarea
34 kvm
Driftkostnad
18 457 kr/år
Tomtarea
2 893 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-05-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Fagerviksstigen såldes av oss 2018-05-17. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Fagerviksstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.