Koholma byväg 5 / Gräddö / Norrtälje

Generös tomt med möjlighet till båtplats via samfällighet!

Slutpris
625 000 kr
Driftkostnad
3 100 kr/år
Tomtarea
1 796 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Norrtälje Koholma 1:88
Såld
2018-04-17
Bostaden är såld!

Denna tomt på Koholma Byväg såldes av oss 2018-04-17. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Koholma Byväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gräddö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det möjlighet att förvärva denna fina tomt om 1 796 kvm i populära Koholma, endast ca 20 minuter från Norrtälje.

Här kan ni själva planera er husdröm och tomten passar lika bra oavsett om ni vill bosätta er permanent eller vill bygga för fritidsändamål. Tomten ligger högt och får i och med det ett insynsskyddat läge. El är draget till tomtgräns med betald anslutningsavgift och en uppfart är anlagd. Endast ett par minuters promenad från tomten finner vi samfällighetens brygga där fastigheten har rätt till båtplats. Här kan man också bada och njuta av vackra sommardagar.

Fastigheten ligger utanför detaljpanerat område så byggnation görs i samråd med Norrtälje kommun. Tidigare förhandsbesked om byggnation har funnits men nyss gått ut.

Endast någon kilometer bort ligger vackra Gräddö By med livsmedelsaffär, härliga marina miljöer och flera restauranger. Busshållplats finner vi också bara några hundra meter från tomten.

Passa på och åk ut och kika på denna fina tomt på egen hand, Mäklarhusets skyltar finns uppsatta.

Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration