Lilltorp 21

Lilltorp 21

Slutpris

3 900 000 kr


Rådmansö - Lilltorp— Gräddö— Norrtälje

Lilltorp 21


Slutpris
3 900 000 kr

Rådmansö - Lilltorp— Gräddö— Norrtälje

Familjevilla av högsta klass i ostört läge

Välkommen till en smakfullt inredd och utformad enplansvilla i mysiga Lilltorp på Rådmansö! Denna bostad är uppförd 2011 och håller hög standard från stomme till materialval. Trevliga sociala ytor i påkostat kök och vardagsrum med öppen planlösning samt en generös matplats med stora fönsterpartier mot trädgården och lantliga omgivningar!
Huset inrymmer tre sovrum varav master bedroom har utgång till altanen och en hel garderobsvägg. De mindre rummen passar utmärkt som barnrum eller gästrum. Ovanpå hallen ligger dessutom ett smart loft som idag används som arbetsrum.
Här finns både ett duschrum med bastu och dubbelhandfat, gästwc i anslutning till hallen samt tvättstuga med utgång till altanen. Praktiskt när tvätten ska få torka i solen!

Ute i trädgården möts man av en oas som arbetats fram med omsorg under åren. Altaner i alla solens lägen samt pergola och bastuhus. Förråd för trädgårdsredskap och däremellan fina gräsytor och stensättning. Här har man skog och ängar som närmaste granne så ett unikt och privat läge infinner sig.

Lilltorp är en fin och vacker plats med flera villor som ligger på lagom avstånd från varandra, så att den lantliga atmosfären bevaras. Endast ca 2 mil från Norrtäljes stadskärna med motorväg hela vägen. Perfekt pendlingsavstånd till Stockholmoch nära till Räfsnäs, Gräddö och båtarna till Åland. Här finns mycket att hitta på, särskilt sommartid.

Välkommen på visning !


Boarea
133 kvm
Driftkostnad
37 602 kr/år
Tomtarea
2 737 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-04-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.