Rådmansövägen 532 / Gräddö / Norrtälje

Trevligt villa med stor tomt, gästhus och båtplats!

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea/biarea
98/40 kvm
Driftkostnad
21 465 kr/år
Totalareal
3 731 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-09-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Rådmansövägen såldes av oss 2017-09-29. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Rådmansövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gräddö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga villa om hela 78 kvm fördelat på 1 - 1/2 plan med generös tomt på 3731 kvm.

Huset erbjuder goda sällskapsytor både ute och inne och plats för hela familjen. Här möts vi bland annat av tre sovrum, generös altan delvis under tak, värmande kamin, generöst gästhus med eget pentry och en härlig bastubyggnad för att bara nämna några saker.

På den stora trädgårdstomten finns gott om plats för sommarens lekar och spel. Ni bor med ett perfekt solläge och kan njuta av solens strålar under hela dagen. Tomten gränsar vacker till obebyggda marker och ligger som sista hus på vägen vilket ger ett privat och ostört läge. Som tidigare nämnt finns det idag ett generöst gästhus med eget pentry på tomten samt en bastubyggnad med vedeldad bastu. Vidare finner vi också en jordkällare samt ytterligare en byggnad på tomten som idag inhyser ett gästrum samt förråd/snickarbod.

För den naturintresserade är detta ett perfekt läge med fina vandrings- och svampskogar ett stenkast från huset. För den båtintresserade är havet inte långt borta och genom servitut erbjuds båtplats med segelbåtsdjup vid brygga och båtbod till fastigheten! Här nere går det att njuta av sommaren och ta sig ett härligt dopp.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration