Raka vägen 7

Raka vägen 7

Slutpris

3 100 000 kr


Gräddö / Västanvik— Gräddö— Norrtälje

Raka vägen 7


Slutpris
3 100 000 kr

Gräddö / Västanvik— Gräddö— Norrtälje

Stilfullt, vinterbonat fritidshus med stort gästhus, pool och bastu.

Välkommen till detta trevliga fritidshus med åretrunt standard om 62 kvm på en härligt avskild trädgårdstomt på 2243 kvm med bastu, pool och flertal uteplatser samt gångavstånd till bad och båtplats.

Här bor ni i populära Västanvik med gångavstånd till badplatser, båthamnar, pool och tennisbana. Fastigheten ligger bara 15 minuter från stadskärnan Norrtälje och ca1 timme från centrala Stockholm. Ett vinterbonat fritidshus som lämpar sig väl för åretruntboende eller bara att tillbringa somrar, högtider och helger i. Huset på 62 kvm fördelas på ett större vardagsrum med braskamin, kök med matplats och utgång till uteplats under tak, fönster i tre väderstreck, två sovrum samt badrum med tvättmaskin.

Lättskött syd-väst vänd trädgårdstomt som vackert inramas av bergshällar, gråmossa, martallar och ljung. Flertal trädäck i härligt solläge både i väster och söder. Vedeldad bastu med plats för 6 personer samt en större pool för det varmaste dagarna på året.
Vidare på tomten finns en fin gäststuga om 40 kvm med eget badrum samt ett mindre förråd om ca 10 kvm.

Möjlighet till båtplats finns i Vretaviken.

Från huset är det en kort promenad till närmsta badstrand, där klubbhus, föreningens pool samt båtbryggor. Här har du nära till flera fina badställen bland annat omtyckta Åkeröbadet på promenadavstånd (2,5 km) med fantastisk kvällssol. Varje sommar arrangeras populära simskolan i Västanviks poolen. Med egen båt kommer du snabbt ut i vår finaste skärgård och kan hitta många fina badklippor.

Bara 900 meter bort finns SL-buss som tar dig till Norrtälje och vidare mot Stockholm därifrån. På cykelavstånd finns prisbelönta Rådmansöbageri, matbutik vid Vreta handel eller Ica-Gräddö ca 9 kilometer bort. Härifrån har du nära till vacker natur. Riddersholm naturreservat ligger inte allt för långt ifrån, där hittar du fina promenadstigar och en enastående natur. Från Kapellskär går också Ålandsbåten och passbåtar ut till skärgårdsöarna.

Kommunalt vatten och avlopp förväntas kopplas in under 2023.

Snabbt tillträde kan ges, varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
62/40 kvm
Driftkostnad
35 707 kr/år
Tomtarea
2 243 kvm
Rum
3 rum (2-5 sovrum)
Såld
2022-08-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Raka vägen såldes av oss 2022-08-25. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Raka vägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.