Strömsuddsvägen 4

Strömsuddsvägen 4

Slutpris

1 660 000 kr


Rådmansö - Infjärden— Gräddö— Norrtälje

Strömsuddsvägen 4


Slutpris
1 660 000 kr

Rådmansö - Infjärden— Gräddö— Norrtälje

Infjärden - insynsskyddat fritidsboende med högt läge och mycket sol

Härligt fritidsboende på insynsskyddad tomt med högt läge och mycket sol. Fritidshus med vardasrum, sovrum, kök samt bastu. Fastigheten har många altandäck med sol hela dagen. Här finns också 2 gästhus, grillplats under tak samt förråd med utedass och ett vedförråd.

En mycket vacker och härlig tomt med gräsmattor och berg i dagen samt del av tomten är naturtomt. Detta har tillsammans kombinerats med perenner, blomrabatter och stenläggningar till en vacker helhet.

Nära bad, promenadvägar och vacker natur! Till bad i Infjärden och möjlighet till båtplats är det ca 10 min promenad. Cykelavstånd till populära Gräddö (ca 4 km) med sin vackra skärgårdsmarina och året runt-öppen mataffär (ICA), gästhamn med båtmack, glasscafé, kajakuthyrning.


Boarea
50 kvm
Tomtarea
2 009 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2022-11-09

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Strömsuddsvägen såldes av oss 2022-11-09. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Strömsuddsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.