Timmermansvägen 13 / Västanvik / Gräddö / Norrtälje

Ljust och välskött permanentboende om 69 kvm med stor altan, bastu, nära samfällt poolområde.

Slutpris
1 885 000 kr
Boarea
57 kvm
Driftkostnad
20 646 kr/år
Tomtarea
873 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-02-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Timmermansvägen såldes av oss 2017-02-26. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Timmermansvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västanvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga och välskötta fastighet i Västanvik, Gräddö, med huvudbyggnad om 3 rok fördelat på 69 kvm. Användbar och plan tomt för sköna utomhusaktiviteter alldeles i närheten av stor samfällt poolområde. Vedeldad bastu och gäststuga på tomten.

Huvudbyggnaden har en stor och inbjudande storstuga med braskamin med god plats för både matsalsdel och soffgrupp. En rejäl altan i vinkel med utmärkt solläge öppnar upp sig mot tomtens framsida. Två sovrum varav ett större med plats för dubbelsäng och flertalet garderober. Bra arbetskök centrerat i huset med plats för matbord. Genomgående ljusa ytskickt på väggar, vitmålade tak och trälaminatgolv, i vardagsrummet är det breda furutiljor.

Detta hus används idag som permanentbostad och har tilläggsisolerats. Huset är utrustat med larm för ett säkrare boende.

Direkt närhet till fina strövområden, bär- och svampplockning och badställen och på tomten finns äppelträd, vinbär- och krusbärsbuskar samt väldoftande syréner.

Missa inte denna möjligheten att förvärva ett attraktivt fritidshus eller inbjudande permanentboende.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration