Västanvik Skräddarvägen 5

Västanvik Skräddarvägen 5

Slutpris

795 000 kr


Rådmansö - Västanvik— Gräddö— Norrtälje

Västanvik Skräddarvägen 5


Slutpris
795 000 kr

Rådmansö - Västanvik— Gräddö— Norrtälje

Västanvik - tomt med härligt läge och närhet till bad

Nu finns det möjlighet att förvärva en fin tomt om ca 2000 kvm (under avstyckning) i populära Västanvik, endast 15 minuter från Norrtälje och endast 100 m till bad i Tillsmaren.

Här kan ni själva planera er fritidshusdröm! Tomten ligger något högt med en blandning av berg i dagen och skogtomt som är delvis röjd. Endast ett par minuters promenad från tomten finner vi samfällighetens område med stor fotbollsplan, uppvärmd simbassäng om ca 25*6 m , barnpool, lekplats, tennisbana och boulebana. Här finns även klubbhus. Under sommartid håller också en kiosk öppet i området. Toaletter, dusch och omklädningsrum finns även här. Här brukar man även anordna ett traditionellt midsommarfirande, grillkvällar mm. Se samfällighetens hemsida: http://vastanvik.se/. I samfälligheten finns även 2 båthamnar, Vretaviken (havet) och Lötaviken (infjärd) här finns även en badplats. Vägarna snöröjs vintertid och i området finns både fritidsboende och permanenthushåll.

Området är på gång att få kommunalt vatten och avlopp (prel inom 2 år) idag finns sommarvatten vid tomtgräns. Byggrätten är 120 kvm (80 kvm huvudbyggnad och 40 kvm uthus-byggnad).

Endast 7 km bort ligger vackra Gräddö med livsmedelsaffär, härliga marina miljöer. Innan man kommer till Gräddö finns Björkö Örns camping med populärt och barnvänligt strandbad. I Södersvik, 10 km bort , finns trevligt och omtyckt bageri.

Till Västanvik tar du dig enkelt med bil via E18. Från Stockholm är det ca 1 timmes bilväg, till Norrtälje är 15 min med bil och till buss är ca 2 km.


Driftkostnad
4 900 kr/år
Tomtarea
2 000 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
NORRTÄLJE VÄSTANVIK blivande 4:55
Såld
2021-08-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna tomt på Västanvik Skräddarvägen såldes av oss 2021-08-25. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Västanvik Skräddarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.