Ekbacksvägen 37 A

Ekbacksvägen 37 A

Slutpris

950 000 kr


Grisslehamn— Norrtälje

Ekbacksvägen 37 A


Slutpris
950 000 kr

Grisslehamn— Norrtälje

Enkelt & bekvämt boende i populära Grisslehamn!

Välkommen till Ekbacksvägen 37 A, en trivsam gavellägenhet i fint parhus som går att nyttja både som fritid- och permanentboende i centrala Grisslehamn. Lättskött bostad som ligger naturskönt med rofylld sjöutsikt och nära till service med Ica matbutik, bageri, kommunikationer, affärer och restauranger. Lägenheten på 65 kvm fördelas på rymlig hall med egen ingång via farstukvist, ett ljust lättmöblerat vardagsrum med utgång till stor balkong där kvällssolen strålar helt utan insyn, stilrent kök med full maskinell utrustning och matplats intill fönster för fyra personer, ett stort sovrum med walk-in-closset, renoverat duschrum med wc och förberett för tvättmaskin. I anslutning till lägenheten finns föreningens tvättstuga. Fin och skyddad uteplats med förmiddagssol, vackra perenner och syrén. Här bor du med badrocksavstånd till föreningens egna badbrygga, båtplats och båthus som finns att låna av föreningens medlemmar för tillställningar. Ett enkelt och bekvämt boende med gångavstånd till hamnen, marinan och flera fina barnvänliga badstränder.

Välkommen på visning!


Boarea
64.7 kvm
Avgift
3 476 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-01-22

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Ekbacksvägen såldes av oss 2020-01-22. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Ekbacksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.