Backbyvägen 12

Backbyvägen 12

Slutpris

1 200 000 kr


Singö— Grisslehamn— Norrtälje

Backbyvägen 12


Slutpris
1 200 000 kr

Singö— Grisslehamn— Norrtälje

Sommardröm i lugnt läge

Välkommen till detta härliga sommarnöje om 49 kvm i lugnt och privat läge långt in på återvändsgata på en stor öppen och solig trädgårdstomt om 2791 kvm.

Huset som ursprungligen har haft tre sovrum har öppnats upp så att man fått större öppna ytor och ett stort sovrum. I huset bjuds det på ljusa, fräscha ytskikt, modernt kök och vardagsrum med murad öppen spis. Här finns även en stor altan och ett stort inglasat uterum som förlänger utomhussäsongen långt in på hösten.

Den stora, soliga tomten är nästan helt öppen och bjuder på stora gräsytor för lek och spel, stensättningar, prydnadsbuskar och lättskötta planteringar. här finns även ett gästhus om ca 28 kvm med två gästrum, toalett och förråd samt en snickarbod om ca 8 kvm.

Läget är helt optimalt, lugnt och avskilt, men ändå nära till allt; ca 1,3 km till åretruntöppen affär, ca 1 km till möjlig båtplats, ca 350 m SL buss 637 mot Norrtälje och Stockholm. Dessutom finns massor av härliga bad från både stränder och klippor inom promenadavstånd.

Välkommen till Singö!


Boarea/biarea
49/10 kvm
Driftkostnad
11 553 kr/år
Tomtarea
2 791 kvm
Rum
2 rum (1-3 sovrum)
Såld
2020-08-28

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på backbyvägen såldes av oss 2020-08-28. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på backbyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.