Brittastigen 3

Brittastigen 3

Slutpris

2 800 000 kr


Byholma— Grisslehamn— Norrtälje

Brittastigen 3


Slutpris
2 800 000 kr

Byholma— Grisslehamn— Norrtälje

Vinterbonat med perfekt planlösning

Välkommen till detta havsnära och väldisponerade vinterbonade fritidshus om 76 kvm på en solig och högt belägen naturtomt om 2102 kvm bara 150 m från båthamn där båtplats finns.

Huset som uppförts 1981 är mycket välbevarat och har en optimal planlösning med tre bra sovrum där det större har fina glaspartier och utgång direkt mot altanen. Här finns även kök med matplats, toalett, badrum, bastu och ett stort härligt vardagsrum med en magnifik murad spis och utgång till altanen. Runt nästan hela huset löper en stor altan, delvis under tak, där du finner önskat solläge eller skugga alla tider på dagen.

Tomten ligger högt belägen med ett fint solläge och fin närhet till bad och båthamn. Här är det mestadels lättskött naturtomt med vackra berg i dagen och några lättskötta planteringar, ordnad uppfart och anlagd uteplats. På tomten finns även en friggebod om ca 10 kvm som kan användas som förråd eller inredas till gästhus.

Från tomten når man enkelt föreningens båthamn ca 150 m bort där det finns möjlighet till båtplats eller den fina badplatsen ca 250 meter från huset. I området finns fina planerade promenadvägar längs med havet och de fina havsvikarna.

Brittastigen ligger vackert belägen straxt norr om sommaridyllen Grisslehamn som erbjuder åretruntöppen ICA butik, flera restauranger, café, fiskaffär, tennisbana, padelbana, seglarskola m.m. Härifrån går även båtarna till Åland dit man kan ta en dagsutflykt. Ca 250 m från huset stannar SL-buss 637 mot Stockholm/Norrtälje. I området finns även en laxodling där man kan köpa färsk lax och.... en chokladfabrik.

Välkommen på visning


Boarea
76 kvm
Driftkostnad
13 046 kr/år
Tomtarea
2 102 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-06-29

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Brittastigen såldes av oss 2021-06-29. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Brittastigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.