Fjällbostrandsvägen 32

Fjällbostrandsvägen 32

Slutpris

1 050 000 kr


Fjällbostrand— Grisslehamn— Norrtälje

Fjällbostrandsvägen 32


Slutpris
1 050 000 kr

Fjällbostrand— Grisslehamn— Norrtälje

Oslipad diamant vid havet

Välkommen till denna oslipade diamant på 50 kvm med perfekt planlösning och en härligt insynsskyddad altan i väster på en havsnära naturtomt om 1955 kvm med fin access till havet och det fina Kvarnsandsbadet.

Huset har en optimal planlösning med ett stort och ett mindre sovrum, kök, badrum och vardagsrum med braskamin och utgång till den härliga altanen. Här finns också ett gästhus om ca 20 kvm med gästrum och snickarbod. Både byggnaderna och tomten har ett visst eftersatt underhåll och ytskikten är så gott som genomgående original från byggnadsåret.

Tomten är insynsskyddad och har ett fint läge nära havet där man enkelt når promenadvägar som leder både till den lilla mysiga stranden vid Tullviken och den stora härliga stranden vid Kvarnsand.

Från huset är det enkelt cykelavstånd (3,3 km) till Grisslehamn som är en sprudlande sommarstad med affärer, restauranger, hotell, båthamnar, minigolf, tennis m.m.


Boarea
50 kvm
Driftkostnad
15 793 kr/år
Tomtarea
1 955 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-09-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Fjällbostrandsvägen såldes av oss 2018-09-15. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Fjällbostrandsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.