Folkskolevägen 16

Folkskolevägen 16

Slutpris

1 900 000 kr


Grisslehamn— Norrtälje

Folkskolevägen 16


Slutpris
1 900 000 kr

Grisslehamn— Norrtälje

Villa i trivsamt småhusområde i centrala Grisslehamn

Villa i trivsamt småhusområde beläget i centrala Grisslehamn.
Passar både som åretruntbostad och sommarnöje.
Stora sällskapsytor med nivåskillnad och öppen spis i vardagsrummet.
Insynsskyddad och uppvuxen trädgårdstomt.
Två altaner i söderläge och stor balkong med entré till sovrum.
Servitut på båtplats. Fint läge nära Marina med restaurang och gästhamn, trevliga promenadstråk och härlig skärgårdsmiljö.

I Grisslehamn finns mataffär (apoteks- och systembolagsombud), kiosk/grill (ATG-ombud), fiskeaffär, fiskeaffärer, restauranger, hotell med spa, gym, pubar, museum samt färjetrafik till Eckerö på Åland. Du kan ta en tur fram och tillbaka över dagen och äta gott. Möjlighet till båtplats finns vid Grisslehamns marina och camping som även har vinterförvaring. SL-buss som går till Tekniska högskolan från Grisslehamn. Ca 400 m från huset till busshållplatsen!

Albert Engström, med sin enorma produktion av bl. a. karaktäristiska Rospiggar i form av både teckningar och historier, levde och verkade i Grisslehamn. Hans bostad är nu ett museum och ligger i närheten av hans ateljé - som också är ett sjömärke för sjöfarande på Ålands hav.

Grisslehamn kan även liknas vid ett sommarparadis med bad och övriga aktiviteter vid Ålands hav.Ett flertal fina badplatser finns på gång- och cykelavstånd. GMSS anordnar kurser för segelbåt och olika jolletyper. På närliggande tennisbanor finns en aktiv klubb med utbildningsverksamhet. Varje år genomförs Postrodden med gamla bruksbåtar vilka rors och seglas mellan posthusen i Grisslehamn och Eckerö. En stor folkfest.

I Grisslehamn får du en fritid med många kvaliteter - oavsett årstid.


Boarea/biarea
100/70 kvm
Driftkostnad
46 162 kr/år
Tomtarea
1 457 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-09-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.