Havstomtavägen 1 / Havstomta / Grisslehamn / Norrtälje

Solvarma klippor och sandstränder längs med Ålandshav!

Slutpris
1 820 000 kr
Boarea
63 kvm
Driftkostnad
13 243 kr/år
Tomtarea
2 440 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-06-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Havstomtavägen såldes av oss 2017-06-21. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Havstomtavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Havstomta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här bor du i ett välskött vinterbonat fritidshus nära Ålandshav! Huvudhuset om 63 kvm rymmer tre sovrum, sällskapsrum med öppen spis, rymligt kök, duschrum med wc och stor härlig altan i vinkel med bästa solläge. På tomten finns ett gästhus med två stora rum, snickarbod samt förråd. Öppen och ljus trädgårdstomt med plana stora gräsytor perfekt för lek. Här finns oslagbara omgivningar, bara några hundra meter från huset finns både klippor och sandstränder. Under sommarens varma dagar passar inget bättre än ett dopp i det krispiga havet och solvarma klippor. I genuina Grisslehamn ca två km bort finns, ica-butik, bageri, lokala fiskehandlare och flera restauranger. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration