Hörnängsvägen 30B

Hörnängsvägen 30B

Slutpris

3 700 000 kr


Singö— Grisslehamn— Norrtälje

Hörnängsvägen 30B


Slutpris
3 700 000 kr

Singö— Grisslehamn— Norrtälje

Sommardröm med vacker sjöglimt över Singöfjärden!

I charmig bullerbymiljö i fina Hörnängen, med vacker sjöglimt över Singöfjärden finns den här sommardrömmen som nyligen avstyckats från en sekelskiftesfastighet. Idag är huset totalrenoverat och utbyggt till ca 101 kvm i toppskick på en stor plan uppvuxen trädgårdstomt i sydväst om 2384 kvm med utsikt över äng och hav! Rakt nedanför huset 300 meter bort finns barnvänlig badplats och bryggor med pittoreska sjöbodar. På den stora altanen njuter du av utsikten och solens strålar från morgon till kväll.

Huset totalrenoverades och byggdes ut år 2010 i en klassisk stil med ekparkett, ljust tapetserade väggar, vita snickerier, spegeldörrar, lantligt kök, vardagsrum med kakelugn och stora fönster, fyra bra sovrum och två fräscha duschrum med wc.

Tomten ligger soligt och högt med eftermiddagssol över Singöfjärden. Trädgården är som gjord för familjens alla sommaraktiviteter med plana och tillgängliga gräsytor för lek och spel, fruktträd och en vacker häck som omger tomten. Här har ni också nära till året-runt öppen matbutik, glasskiosk, buss och populära Grisslehamn med dess utbud som restauranger, spa och sevärdheter. Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
101/30 kvm
Driftkostnad
23 420 kr/år
Tomtarea
2 384 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-03-06

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Hörnängsvägen såldes av oss 2019-03-06. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Hörnängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.