Klämmesudden 53 / Klämmesudden, Väddö / Grisslehamn / Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med permanentstandard om 86 kvm vid populära Klämmesudden, nära Ålands hav.

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
86 kvm
Driftkostnad
15 759 kr/år
Tomtarea
2 370 kvm
Rum
5 rum (1-3 sovrum)
Såld
2017-04-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Klämmesudden såldes av oss 2017-04-30. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Klämmesudden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klämmesudden, Väddö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga fastighet med vinterbonat fritidshus om 5 rok fördelat på 86 kvm, som tidigare har används som permanentbostad. Huvudbyggnaden ligger på trevlig skogstomt med nära promenadavstånd till naturreservat, Ålands havs fina stenstränder samt det populära och barnvänliga Kvarnsandsbadet med dess härliga sandstrand. Den härliga Roslagsnaturen runt knuten bjuder in till sköna promenader i havsnära miljöer.

Huvudbyggnaden inrymmer 5 rok varav idag 1 sovrum. Mindre kök i anslutning till allrum där braskamin finns. Storstuga bestående av två rum med delvis öppen planlösning med klassisk Joseph Frank-tapet som fondvägg, sovrum samt tillbyggnadsdel med ett mindre vardagsrum som kan göras om till ytterligare sovrum med egen ingång. Duschrum, förrådsutrymme med kyl/frys samt rum med förbränningstoalett. Det finns bra förvaringsytor i huvudbyggnaden.

Vid entrén finns veranda under tak samt en mindre altan vid tillbyggnadsdel. På tomten finns fruktträd, gräsytor, berg i dagen och ett funktionellt utedass med tillhörande förvaringsbod.

Fastigheten ligger fint belägen vid Klämmesudden, ca 2 km söder om Grisslehamn och du når badklippor, sandstrand och klapperstensstränder via en kort promenad, där utsikten över Ålands hav är hänförande.

Detta ställe är något som kan förädlas till ett riktigt smultronställe i ett mycket populärt område.

Varmt välkommen på visning av denna fina fastighet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration